Maak kennis met onze Supply Chain afdeling!

Maak kennis

Maak kennis met onze Supply Chain afdeling!

Om jullie een goed beeld te geven van onze Supply Chain afdeling, hebben we gevraagd Marlies van Tilburg hier meer over te vertellen. Zij is Manager Sustainable Logistics en dagelijks betrokken bij deze afdeling. Wie kan jullie beter iets vertellen over de afdeling dan zij?

hero-image

Wie ben je?

Mijn naam is Marlies van Tilburg, ik ben Manager Sustainable Logistics bij Royal Smit. Vijf jaar geleden ben ik begonnen op de afdeling Material Supply in de rol als Material Supply Engineer. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar teamleider Material Supply & Material Planning, waarna mijn functie zich heeft ontwikkeld tot mijn huidige rol. Ik ben blij met de kansen en doorgroeimogelijkheden die ik binnen de organisatie heb gekregen. Dus als je binnen komt met ambities en je spreekt deze uit en je wordt gezien binnen de organisatie dan is er heel wat mogelijk.

 

Wat doe je in jouw functie?

Enerzijds ben ik teamleider van de afdeling Material Planning en anderzijds ben ik projectmanager van de circulariteit strategie 2025 en neem ik deel aan het groep circulariteit team.

Hoe ziet jouw afdeling er uit?

De afdeling Material Planning bevat 6 material planners die de schakel vormen tussen productie en Supply Chain. Ze zorgen dat de materialen tijdig worden afgeroepen vanuit het magazijn conform de productieplanning in afstemming met productie, integrale planning en Material Supply. Als projectmanager van de circulariteit strategie werk ik nauw samen met een multidisciplinair team bestaande uit Sales, Group R&D, Service, R&D en HSE, maar ook op groepsniveau met collega’s van QHSE.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind de afwisseling in mijn huidige taken erg leuk. Enerzijds ben ik betrokken bij de operationele logistiek en anderzijds ben ik strategisch bezig met hoe de markt zich ontwikkelt op het gebied van duurzaamheid denk daarbij aan reduceren voetafdruk, circulair product design, zonnepanelen, electrische auto’s et cetera.

 

Waarom vind je het leuk om bij Royal SMIT te werken?

Royal SMIT is een laagdrempelige organisatie waarbij je de vrijheid en het vertrouwen krijgt om met goede ideeën te komen en projecten te starten. Er heerst een hands on mentaliteit, er hangt een goede werksfeer en een goede collegialiteit.

 

Kun je iets vertellen over het team waarin je werkt?

Het Supply Chain team van Royal SMIT is een hele fijne club om bij te werken. Zowel onderling tussen de afdelingen Inkoop, Material Supply, Transport, Material Planning en het magazijn wordt goed samengewerkt, maar ook met andere afdelingen intern en extern met leveranciers. Het menselijke aspect en respectvol met elkaar omgaan vinden we belangrijk en er is ook altijd ruimte voor een geintje. We zijn flexibel, positief en zoeken naar innovatieve oplossingen.

 

Hoe word je opgeleid binnen SMIT?

Ik vind ontwikkeling ontzettend belangrijk en bij Royal SMIT wordt dat ondersteund. Zo heb ik bij Material Supply een NEVI-professional cursus gevolgd. Daarnaast heb ik in goed overleg een Master Management gevolgd en tevens worden er leiderschapstrainingen en systeemtrainingen verzorgd.

 

Ben je benieuwd wat jij voor SMIT kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina

Alle vacatures
author-image
Marlies van Tilburg

Manager Sustainable Logistics

author-image
Marlies van Tilburg

Manager Sustainable Logistics